Vanaf vandaag verwelkomen we een nieuwe lid in de Fam!

Randy alias LifeStreamBeats zal Zeven Zegels Music versterken met een geheel eigen sound en stijl in zijn beats.

LifeStreamBeats wil zijn muziek gebruiken als een stroom waar het echte Leven doorheen vloeit. “Ik help rappers bij hun missie om woorden van leven te spreken, ik wil dat er een positief geluid door mijn werken komt en dat er leven, namelijk het leven van God, door mijn beats zal vloeien.” Om dat te bereiken maakt LSB gebruik van oude platen. Met veel creativiteit en inspiratie weet hij van oude muziek iets nieuws te maken en waar nodig creëert hij eigen sounds. Soms om een samplebeat aan te vullen, soms om een geheel nieuwe beat te maken!

7zegels-1-10Door zijn verstandelijke beperking heeft hij lang geworsteld met gevoelens van afwijzing, onzekerheid en boosheid. “Ik weet nu wie ik ben en ik accepteer dat ik zo ben. Ik weet dat God er een doel of plan mee heeft. Misschien kunnen mensen die dezelfde beperking hebben door mijn muziek heen zien dat ze zichzelf mogen zijn, en hun identiteit mogen vinden in Christus.”

Je kan LSB op DIT moment beter leren kennen door hem persoonlijk vragen te stellen! Tussen 20:00 en 21:00 zal hij het publiek te woord staan onder de volgende link: http://ask.fm/ZevenZegelsMusic

Welkom LifeStreamBeats!