Gospelmuziek

Ben je op zoek naar inspirerende gospelmuziek, ook van Nederlandse artiesten?

Zeven Zegels Music is een christelijke platenmaatschappij die zich sterk maakt om positieve gospelmuziek van Nederlandse bodem uit te geven en te promoten. Wij richten ons vooral op Rap, R&B, Reggae, Hip-Hop en andere stijlen binnen het Urban Genre. Urban is een van de grootste genres in de muziekindustrie en zeker binnen dit genre zijn Nederlandse artiesten zeer actief om aansprekende gospelmuziek en relipop op de kaart te zetten.

Fantastisch alternatief

De artiesten van Zeven Zegels Music hebben de missie om de Urban stroming sterk te beïnvloeden door kwaliteit te bieden en onderscheidend te zijn. De teksten van hun gospelmuziek onderscheiden zich doordat ze niet alleen christelijke thema’s behandelen maar ook gaan over zaken als liefde, respect en verdraagzaamheid. Vanzelfsprekend zijn de teksten volledig vrij van schuttingtaal, in tegenstelling tot wat men gewend is in de hedendaagse rap en hip-hop. Op deze manier is moderne gospelmuziek een fantastisch alternatief!

Gospelmuziek in balans

De visie is in de wereld, maar niet van de wereld. Via uiteenlopende kanalen in de wereld wordt deze verspreid, maar niet overal in de wereld gelijkvormig. De boodschap van het Evangelie is echter onveranderd en blijft relevant, ook in deze moderne samenleving. Door entertainment, inhoud en educatie volledig in balans te brengen in hun gospelmuziek brengen de artiesten hun boodschap over. Zij maken hun muziek echter niet puur als kennisoverdracht, maar maken muziek als tegenhangers van bekende artiesten. Niet zelden worden artiesten van Zeven Zegels Music wel de christelijke Sean Paul, de christelijke Usher, de christelijke Kempi of bijvoorbeeld de Nederlandse Lecrae Bizzle genoemd.

Bestel NU een CD via de releasespagina of koop de singles via iTunes!