Op 9 Juli 2008 werd het bedrijf Zeven Zegels Music ingeschreven bij de KVK met een visie: Een platform creëren voor artiesten die binnen de urban genre 2 passies hebben, God en muziek in díe juiste volgorde.

Dit jaar vieren we onze 10 jarig jubileum. We vieren grote en kleine succesjes, we vieren vriendschappen die de muziek zijn overstegen, we vieren dat we kleine jongens tot Gods mannen hebben zien groeien en vieren een hele hoop aangeraakte jongeren die middels Christelijke urban muziek een eerste of een vernieuwde ervaring met de Heilige Geest hebben gehad.

Nu in 2018 zal Zeven Zegels Music stoppen met haar activiteiten op het gebied van Artist Development en A&R. Dat betekent in de praktijk dat 7Z geen exclusieve samenwerkingen meer aan zal gaan door middel van artiestencontracten of afsprakenlijstje, en zich zal richten op het bieden van labelservices en het organiseren van activiteiten met als doel het spreiden en promoten van christelijke Urban muziek in Nederland.

We zullen onze social media kanalen beschikbaar stellen voor een ieder die bezig is met deze art om hun muziek te promoten en te spreiden en daar waar nodig zullen we services bieden aan artiesten die daar behoefte aan hebben.

Een open podium. Met deze nieuwe koers varen we vaarwel aan een aantal samenwerkingen, en varen we nieuwe avonturen tegemoet met een ieder die daarvoor open staat.

Tot ziens in de scene!