Welkom op de vernieuwde website van Zeven Zegels.

Zeven Zegels is een label voor artiesten die op een creatieve wijze met muziek bezig zijn, en daarin God op de eerste plaats willen zetten. Zeven Zegels vindt zijn oorsprong in Maart 2006 en is sindsdien intensief bezig geweest met het werven van artiesten en het nodige opbouwwerk. Zeven Zegels richt zich vooral op Christelijk rap en is zo ook een van de eerste Christelijke labels in Nederland die zich richt op dit genre.

De Zeven Zegels Family bestaat uit Christelijke rappers, zangers, designers en producers die hun talenten willen gebruiken om God te eren en om Gods Woord te spreiden. De hiphop cultuur is erg actief in Nederland en wij geloven dat catchy beats en dope teksten een hele goede manier is om (met name) jongeren in Nederland te bereiken.

Kijk gerust even rond, beluister exclusieve muziekfragmenten, bekijk video-opnames van optredens en lees songteksten van verschillende Zeven Zegels-artiesten. Als u een product wilt bestellen, een artiest wilt boeken of als u vragen hebt, dan kunt u dat doen via het kopje Interactief. Kom regelmatig terug om de updates te checken en laat iets achter in het gastenboek!