Wij zijn opzoek naar een teamgenoot!

De taken van een platenmaatschappij laten zich niet zomaar in een paar zinnen omschrijven. Traditioneel bestaat een major platenfirma uit een aantal afdelingen die bij kleinere labels vaak in één persoon vertegenwoordigd zijn. Zeven Zegels Music heeft de afgelopen 5 jaar een enorme groei doorgemaakt en op dit moment zijn de verschillende afdelingen niet langer houdbaar in het takenpakket van één persoon.
Om deze groei te handhaven en te stabiliseren zoeken wij iemand die thuis is in de muziekwereld, affiniteit heeft met de urban cultuur en graag mee wil bouwen aan een bediening waarin Gods Boodschap wordt gedeeld door middel van kwalitatief goede muziek.

De functie

Jij als boeker werkt op basis van een (half)jaar rooster dat in overleg met jou opgesteld wordt. Rekening houdend met het evenementen -en festivalseizoen, jeugdgroepen seizoen, tours en losse evenementen.
Jij acquireert koud en warm uit een database die voor jou is opgesteld. En je reageert actief op kansen die zich voordoen in de branche. Jij verzorgt het contact tussen de organisatie en de artiesten tijdens een boeking. Onderhandelt over de gage, bespreekt de showcase met de artiest(en) en handelt het contact af na de boeking.
Jij bent een netwerker. Actief tegenover passief. Een aanpakker. Een ondernemer. Iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen. Je pakt geen kansen, je creëert kansen.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.