Vanaf Oktober 2015 tot en met November 2016 is Zeven Zegels Music erkend als een culturele organisatie. Dat betekent dat ons aanbod van o.a. gospelmuziek aan organisaties, scholen en (culturele) instellingen gezien wordt als waardevol en relevant!

Hiermee is het aanbod van het label een stapje dichterbij scholen en culturele instellingen door middel van (extra) kortingen, acties en kaartverkoop.
Scholen die de Paas -en/of Kerstvoorstellingen boeken van Nathalie Booij en Atalaya maakten hier vorig jaar gretig gebruik van, op naar volgend jaar!

Scholen kunnen betalen met de CJP Cultuurkaart.Scholen kunnen het Cultuurkaart-tegoed uitgeven bij aangesloten cultuuraanbieders (zogenoemde Cultuurkaart-acceptanten) en betalen via een online betaalsysteem (de weborder). Lees meer hierover in de Handleiding voor scholen. (https://s1.cjp.nl/uploads/files/download/Handleiding_voor_scholen_31413.pdf)

Wanneer een docent een klassikale activiteit boekt, kan hiervoor worden betaald via een weborder. Met het Cultuurkaart-nummer van de Schoolpas maakt de instelling de order aan. Als de weborder door de budgethouder van de school is goedgekeurd, komt deze bij CJP terecht. CJP controleert de order en maakt vervolgens het bedrag over naar de rekening van de acceptant.

Het beschikbare budget voor scholen bestaat uit 3 opties:

Optie 1: De school vraagt voor alle leerlingen van de school een CJP cultuurkaart á € 2,- aan. Op de kaart staat een tegoed van € 5,-, beschikbaar gesteld door OCW, dat alleen door de individuele leerling te besteden is.

Optie 2: De school vraagt voor alle leerlingen van de school een Cultuurkaart aan en stelt ook voor alle leerlingen € 10,- per leerling beschikbaar voor cultuuronderwijs. Ook hier komt die
€ 5,- van het ministerie van OCW beschikbaar, maar deze kan samen met de eigen bijdrage van € 10,- door de school klassikaal worden uitgegeven.
Daarnaast is de CJP Cultuurkaart voor de leerlingen gratis. Ook deelt de school mee in de herverdeling in januari, als het bedrag waar geen aanspraak op gemaakt is over de deelnemers
verdeeld wordt. Met deze optie maakt de school optimaal gebruik van de voordelen van de Cultuurkaart.

Optie 3: De school vraagt voor alle leerlingen van de school een Cultuurkaart aan en stelt voor een beperkt aantal klassen € 10,- per leerling beschikbaar voor Cultuuronderwijs. Hiermee
gelden de voordelen uit optie 2 alleen voor de klassen waar de school € 10,- beschikbaar stelt. In de klassen waar dit niet gebeurt kost de Cultuurkaart € 2,- en is het door OCW beschikbaar gestelde tegoed van € 5,- altijd individueel tegoed.

Informatie komt uit https://www.cjp.nl/scholen/cjp-cultuurkaart/

Check ook de christelijke concertagenda van Zeven Zegels voor optredens van al je favoriete artiesten!