We wensen M-Jock veel zegen toe voor zijn reis naar Israël! Hieronder een kort berichtje van de artiest:

Beste Zeven Zegels Family (leden en fans),
Het blijft vet om deel te zijn van een familie zoals Zeven Zegels. Elke keer als we wat gaan doen – of het nu een videoclip maken is, een cd opnemen is of gewoon even lekker met elkaar zijn – voel ik me een deel van een toffe vriendengroep met allemaal creatieve muzikanten. Nu ik naar Israel ga weet ik dat het goed is om een familie achter me te hebben die voor me bid en met me bezig is. Ben zeer benieuwd wat God wil gaan doen in Israel. Twee vrienden van mij hadden de mogelijkheid om 3 maanden naar Israel te gaan. Ze zijn onderdeel van een evangelisatie beweging van uit Nederland die zich inzet om Israel, Gods uitverkoren volk, in aanraking te brengen met de Messias die ze vroeger hebben afgewezen. Een deel van hun eigen volk, aangezien Jezus ook een Joodse messias is en voor Joden bekend staat als Yeshua. Ik mag 3 weken van deze drie maanden de muzikale inbreng hebben door de worship te leiden en op straat in Israel Gods aanbidding te brengen. Een mooie taak die ik van mijn genadige Vader in de hemel mag uitvoeren. Ik heb het idee dat het erg cool gaat worden en dat God grote dingen door mij heen mag gaan doen. Filmpjes en foto’s zal ik maken en proberen tijdens de reis of er net na via facebook te verspreiden en wellicht ook wel op de site. Als je me in je gedachten krijgt, bid voor kracht, liefde en focus op God (beheersing vanuit God). Dat God mooie dingen door ons mag gaan doen daar in Israel. Alvast super bedankt!!!

Bless y’all (over half uur ben ik weg, vandaar dit korte berichtje) Marcelo a.k.a M-Jock