FEW CHANGES

De Few Changes Mixtape van BX Music is bij voorbaat al een van de meest besproken Nederlandse hiphopmixtapes van 2015.

Opnieuw wisselt BX gretig en gedurfd af tussen humor en openhartigheid, tussen haat & liefde en diepzinnige storytelling – waarbij het accent misschien wel meer dan ooit ligt op de liefde van uit God. De tracklist is inmiddels bekend:

1. Few Changes (Prod. SouthBeats)
2. Rollercoaster (Prod. Mandrova)
3. Telkens Weer (Prod. PS Beats)
4. Omdat Ik Dit Doe (Prod. TriGhost)
5. Een Wereld Van Verschil ft Marlies Zwaan (Prod. Mandrova)

Zelf omschrijft BX ‘Few Changes’ als een mixtape dat vooral over innerlijke verandering gaat: Verandering in het denken, weten wie je bent in Christus Jezus en dat je sterk moet staan in Zijn waarheid in deze wereld vol leugens.

Hij vervolgt: ‘Mensen kijken naar de buitenkant maar God kijkt naar het hart en wil graag een relatie met de mens om al dat nare wat iemand heeft meegemaakt te herstellen. Het begint bij het vernieuwen van ons denken.

Zijn nieuwe videoclip die pas is uitgekomen geeft het geluid van BX Music het beeld dat er bij past:

BX timmert hard aan de weg en bevestigt steeds meer nieuwe boekingen door het land om zijn nieuwe muziek on stage te laten horen.

Inmiddels heeft hij de aandacht getrokken van verschillende organisaties waar hij mee werkt, zo is hij ambassadeur van het kledingmerk ‘Dress4Christ’ en trekt hij de aandacht van het label Zeven Zegels Music. Ongetwijfeld dat we meer gaan horen van die samenwerking.

Je kan hem volgen via Twitter en FB:


https://www.facebook.com/bxmusiq

Contact info: Atalaya@zevenzegels.nl

www.bx-music.com
www.zevenzegels.nl

>>>BESTEL NU!<<<