Voor een benefietconcert in Dordrecht zal Zeven Zegels Music een aantal artiesten leveren om de organisatie te helpen!

Zeven Zegels Music willen ons graag helpen!

De Eerste artiesten voor het Blenderbandfest ….

Eindelijk kunnen we jullie vertellen welke artiesten hun medewerking hebben toegezegd aan ons Blenderbandfest. Eerste artiesten Blenderbandfest geboekt. En dat zijn zeer afwisselende artiesten, van Jazz tot Rap!

Zeven Zegels music is een platenmaatschappij dat zich sterk maakt om positieve muziek van Nederlandse bodem uit te geven en te promoten.

Artiesten aangesloten bij Zeven Zegels zijn muzikanten die erin geloven de luisteraar te zegenen met muziek dat goed klinkt voor het gehoor, maar ook goed is voor het hart, om op die manier positieve boodschappen van liefde over te brengen.

Dit doen ze door het geven van entertainende en tegelijkertijd ook diepgaande optredens in de stijlen Rap, Hiphop en R&B bijvoorbeeld, maar ook Reggae, Dubstep en Urban. Op een eigentijdse wijze wordt de nooit-veranderende Boodschap van het Evangelie verkondigd, die de luisteraar uitnodigt, prikkelt en confronteert.
Zeven Zegels music heeft het volgende voor ons geregeld:

Joshua Love, een veelzijdige R&B zanger die je doet denken aan een Christelijke Usher of Trey Songs. Zijn liederen zijn soms begeleid door zijn eigen gitaarspel en soms begeleid door knallende maar sfeervolle beats.

Daarnaast zullen YNS, CarlosBeats en Atalaya een showcase presenteren van Christelijke rapmuziek, met rake teksten en meeslepende beats die de luisteraar meenemen in een inspirerend geheel van Bijbelse boodschap en Urban entertainment.

Tickets kosten €7,50 en zijn te bestellen via http://blenderbandfest.artstude.com/tickets-verkoop/

Meer info op http://blenderbandfest.artstude.com/