MCLA

Ik ben een Koningskind
Single Image

MCLA

MCLA combineert zijn 2 grootste passies, namelijk: zijn liefde voor Jezus en hiphop muziek. Hij rapt radicale teksten over het volgen van Jezus en je identiteit vinden bij God, maar hij laat ook zien dat dit niet altijd even makkelijk is en hij gaat persoonlijke teksten ook niet uit de weg. In 2022 kwam hij met zijn debuutalbum 'KONINGSKIND' en sindsdien is hij steeds vaker te zien op evenementen en festivals.

Bio.

MCLA

 • Stad
  Harderwijk
 • Email
  contact@zevenzegels.nl
 • Social
 • Genres
 • Categorie
 • Status
  Getekend: Sound Of Heaven

Biografie

Lennart luisterde van jongs af aan al veel seculiere hiphop. De grootspraak in de teksten maakte hem op een verkeerde manier zelfverzekerd en hij sloot zich af voor de buitenwereld. De christelijk opgevoede rapper ervoer steeds vaker een tweestrijd en besloot vol achter Jezus aan te gaan.

Nu een aantal jaren verder brengt hij het evangelie op een laagdrempelige manier zonder er doekjes om te winden. Zijn muziek is de brug tussen liefde voor Jezus en kwalitatief hoogwaardige hiphop. De rapper heeft een sterk verhaal en nog sterkere flows.

Breng hiphop de kerk in

Hiphop is zeer populair onder de jonge generatie. MCLA verbindt de christelijke jeugd met het genre door sterke flows en rauwe hiphop beats.

Album: Koningskind

God is bijbels gegrond onze koning, maar ook onze Vader. Dat is dan ook de rode draad in het verhaal van dit debuutalbum. Wij mogen opstaan als koningskinderen van de allerhoogste koning. Het woord van God en de liefde van de hemelse vader tot ons nemen. Je bent mooi gemaakt en in die waarheid schitteren naar de mensen die op jouw pad komen. MCLA wil benadrukken dat het niet uitmaakt wie je bent of waar je vandaan komt. Deze boodschap is voor iedereen.

MCLA

Nieuwste video

Deze track is onderdeel van het debuutalbum 'KONINGSKIND'.

Andere

projecten