KONSIANCE

Messages from above!
Single Image

Over Guido

Konsciance is een jong, opkomend talent uit Gorinchem. Momenteel doorloopt hij een begeleidingstraject bij Zeven Zegels Music en oriënteert hij zich op zijn muzikale toekomst, waarbij hij het liefst zijn 2 grootste passies combineert: Jezus en muziek.

Bio.

KONSIANCE

 • Stad
  Gorinchem
 • Email
  contact@zevenzegels.nl
 • Social
 • Genres
 • Categorie
 • Status
  Independent

Biografie

“Konsciance” (Guido Simonse) wordt op 5 juni 2003 geboren in Vlissingen. Vervolgens groeit hij na zijn eerste levensjaar op in Burkina Faso, om op zijn 9e weer in Nederland te landen. 

In 2019 begint hij te experimenteren met produceren en schrijven. Geïnspireerd door een vriend die hier al mee bezig is, krijgt hij het verlangen om zich ook op deze vlakken te ontwikkelen. Rap fascineert hem: Het overbrengen van een boodschap door middel van woordspelingen en het boeien van de luisteraars.

Konsciance ervaart al jong dat hij zich niet aan 1 genre wil vastleggen. Om die reden combineert hij dan ook graag verschillende stijlen in zijn muziek. Hij zoekt in dit proces graag naar nieuwe unieke combinaties. Zo kan en wil hij zijn luisteraars blijven verrassen, nu en in de toekomst. 

Op 29 juli 2022 brengt de rapper het nummer “Ik hou het 100” uit. Een samenwerking met “Brice”. Bij de track wordt tevens een videoclip uitgebracht. De single met bijbehorende clip is onderdeel van een project dat mogelijk gemaakt wordt door jongerencentrum The Mall in Gorinchem. Bij de release presenteert Konsciance de videoclip in het stadhuis van Gorinchem aan de gemeenteraad, waar hij uitleg geeft over het doorgemaakte proces tijdens het project.

Het uitbrengen van zijn solodebuut single “Klein beginnen” is de eerstvolgende mijlpaal voor de rapper. Ook de single “Storm”, met “Avecjoa”, staat op de planning om gereleased te worden.

Konsciance wil zijn luisteraars positief inspireren en de goede boodschap van het evangelie aan hen overbrengen. Hij wil hen triggeren om na te denken over het leven en hen bemoedigen. Hiervoor gebruikt hij voorbeelden vanuit zijn eigen levenservaring. De rapper geeft aan: “Uiteindelijk is Jezus het antwoord op al onze levensvragen en de oplossing voor onze worstelingen. Ik verwijs mijn luisteraars dan ook het liefste door naar Hem”. 

Laatste releases

Carousel Post: No posts found

KONSIANCE

Nieuwste video

Met dit feelgood nummer wil Konsciance anderen inspireren om hun eigen weg te zoeken, maar hij wil hen tegelijkertijd aanmoedigen om tijdens het zoeken wel op God gericht te blijven. Hij heeft namelijk een hoopvolle toekomst voor ons allemaal!

Andere

projecten