ROEN

Reggae got Soul, I've got the Spirit
Single Image

ROEN

Roen, afgekort van Jeroen, is een Nederlandstalige Gospel-Reggae artiest, hij maakt zowel bekende als originele christelijke liederen in reggae stijl, met als doel om de verlorenen in ons land te bereiken met de Hoop en Liefde van Jezus Christus. Mensen die de muziek van Roen horen moeten vaak denken aan de muziek van Doe Maar, maar dan christelijk. De Gospel-Reggae scene is in Nederland nog niet heel bekend en komt dan ook weinig voor in Nederlandstalige muziek. Hier brengt Roen verandering in, geinspireerd door bekende artiesten als George Nooks en Christafari, brengt Roen het gospel-reggae genre naar het Nederlandse publiek.

Bio.

ROEN

Biografie

Roen zelf is op zijn 23e (in 2010) bekeerd tot christen toen Jezus hem uit een leven van verslaving en dakloosheid heeft bevrijd. Nu getuigd hij dat niets wat deze wereld te bieden heeft de leegte in ons hart waarlijk kan opvullen, dit kan alleen de Liefde van God, deze boodschap hoor je dan ook terug in de muziek van Roen.

Naast Nederlandstalige gospel-reggae maakt Roen Engelstalige muziek en produceert hij ook in andere genres zoals Drum&Bass, Chillstep en Hiphop, waarbij hij ook samenwerkt met andere christelijke artiesten. 

Roen kan solo optreden of met een band. Aanbidding in bijeenkomsten met gitaar of piano met algemeen bekende kerkliederen zijn mogelijk. Daarnaast kan Roen ook spreken over bepaalde onderwerpen zoals verslaving, het samen leven met de Heilige Geest, de Liefde van God, onderwerpen als omgaan met emoties (boosheid en depressie), en een getuigenis delen.

Gezien de doelgroep komt de muziek van Roen het meest tot zijn recht in een evangeliserende setting;  gericht naar de ongelovigen, om ze de liefde en vreugde van Jezus te laten horen.

Laatste releases

Carousel Post: No posts found

ROEN

Nieuwste video

Een reggaeversie op 'Dit is Mijn Verlangen' - Opwekking 1510

Andere

projecten