BX Music gaat in 2017 verder als Lucas Eli:

Shurion ‘Lucas Eli’ Damatius, voorheen bekend als BX Music, is al bezig met rapmuziek sinds 2005.
Wat begon als hobby werd al snel in de lift gebracht door zijn muzikale tracks en energieke optredens.

Alles veranderde echter nadat Shurion aangeraakt werd door het verhaal van Jezus. Zijn muziek veranderde inhoudelijk naarmate zijn leven ook er anders uit begon te zien. Zijn relatie met Jezus was nu centraal, deze verandering zag je onder andere in de muziek van zijn debuutmixtape bij Zeven Zegels Music genaamd ‘Few Changes’.

In 2016 zoekt Lucas Eli de diepte in zijn leven en stelt God de vraag ‘hoe verder’ met zijn talenten en gaven. Gods antwoord bleef niet uit: Je gaat verder onder een nieuwe naam, en gaf hem “Lucas Eli”.

Lucas betekent in het Latijns “het licht” en Eli is het hebreeuwse woordje voor mijn God. En hiermee staat de statement: Om muziek te maken in de wereld en op te vallen als het “Noorderlicht” dat schijnt zoals elk ander licht maar toch uniek en bijzonder is opzichtzelf.

En als artiest met de naam “Lucas Eli” wil hij nog harder komen in de scene en laten weten aan de rest “what you see its what you get” dus als een Christen die muziek maakt en zijn stem laat horen over wat hij ziet gebeuren in de wereld.