Tot ontsteltenis van heel Christelijk Nederland is vorige week bekend gemaakt dat Michaël Gabriël bekend van onder andere De Rechtstaat afscheid heeft genomen van het leven. Op de Facebook van ‘De Rechtstaat’ wordt dit bevestigd.

Michaël was lang onderdeel als artiest van het label Zeven Zegels waar hij ook verschillende managementtaken uitvoerde samen met Atalaya. Hij schrijft op zijn persoonlijke Facebook:

‘Michaël.. woorden schieten te kort. We gaan waaay back en onze vriendschap veranderde in een broederschap, onze kapsels veranderden ook en onze ambities groeiden. Die van jouw harder dan de mijne. Jouw talent was ongekend groot en je was geliefd door zooovelen. Je vroeg me ruim 10 jaar geleden om je te zalven en vrij te zetten in je roeping en die heb je glansrijk vervuld. Maar er was nog zoooveel terrein te winnen.. zoveel liedjes te maken.. zoveel harten te raken. Ik kan er nog niet bij met mijn hoofd of met mijn emoties.

Je laat een leegte achter in mijn hart en in de harten van duizenden anderen. Je laat gelukkig ook uren aan muziek achter waar we nog voor altiid van mogen genieten. Van je eerste release bij Zeven Zegels Music: “Mijn Fotoalbum” tot je apenstreken bij De Rechtstaat en je laatste projecten als Michaël Gabriël.Ik ga je zo missen broertje 😭💔 Sterkte en Gods nabijheid toegewenst aan familie, vrienden en collega’s in the scene. Lets stick together. 🙏🏼– Love, Atalaya

Als je zelf ook met zelfmoordgedachten worstelt, blijf er alsjeblieft niet alleen mee rondlopen, maar zoek iemand om mee te praten. Je kan contact opnemen met de zelfmoord preventielijn via 0800-0113.’

Namens alle vrienden vanuit Zeven Zegels Music wensen we de familie en nabestaanden veel sterkte, troost en Gods nabijheid toe.