SMNI

Yadha Samani
Single Image

Over SMNI

Voor Yadha Samani (geboren in Amsterdam) is muziek altijd een deel van het leven en van haarzelf geweest. Op haar 13e begint ze op Instagram freestyle video’s uit te brengen, wat ze tot haar 16e blijft doen. Hiermee pakt ze veel views, waaronder een video met 7K. 20 mei 2022 dropt ze op haar 16e haar eerste single “I want it”. Dat nummer staat op het album “Studiolab PT 1”, van het collectief “Studiolab”.

Bio.

SMNI

Biografie

SMNI's muziek staat bekend om de upliftende vibe en boodschap en haar lyrics zijn met thema`s als geloof, hoop en liefde voor veel mensen herkenbaar.

De rapster is visueel ingesteld: Wanneer ze bijvoorbeeld een instrumental hoort, denkt ze aan een kleur. Deze kleur koppelt ze vervolgens aan een gevoel. Uit dat gevoel schrijft ze vervolgens de track en zo ontstaat het een totaalplaatje dat ze naar buiten brengt.

Yadha Samani bracht to nu toe 3 singles uit: “Wacht op mij” (1 december 2022), “Zonsopkomst” (27 mei
2023) en “70X7” ft. KKEV (30 november 2023). Ze werkte o.a. inmiddels samen met Jack Bunga en Joshua (CLY Nation). Momenteel werkte de artiest aan haar album met de titel “Reborn”. Dit album zal gaan over
haar reis voor, tijdens en na haar bekering tot Jezus.

Als vrouw in de industry ervaart de artieste wel dat de support vaak minder is. Niet om een specifieke reden, maar vooral om het feit dat je een vrouw bent. De rapster heeft hier echter geen moeite mee, omdat ze het gewend is om alleen met mannen omringd te zijn.

Ze gaat dan ook alleen met mannen om. Yadha zou het wel fijn vinden als er meer meiden actief zouden worden in de scene. “Om zo te laten zien dat wij vrouwen zijn, maar alles even goed kunnen of zelfs beter”, aldus de artieste zelf.

Haar toekomstplan en grote droom is om heel veel jongeren tot bekering te zien komen en om hen los te zien komen van angst, zodat zij hun doelen kunnen bereiken. Yadha wil hen inspireren. “Dit kan alleen door de kracht van God, #PurposeOverFear” zegt ze zelf.

Website en social media: https://linktr.ee/yadhasamani

Recente

Video's