DJ_Lau

Dit is mijn getuigenis
Single Image

Over DJ_Lau

DJ_Lau (geboren in Capelle aan den IJssel) begint zich op zijn 12e te ontwikkelen als DJ. Op zijn 15e gaat hij daarnaast ook rappen. In eerste instantie draait en maakt hij met name wereldse muziek, maar na een eerste actieve fase als artiest begint hij zich af te vragen of het beter zou zijn om muziek te maken voor God. Na een periode van onderzoek besluit hij uiteindelijk om vol voor dit laatste te gaan.

Bio.

DJ_Lau

 • Stad
  Capelle aan den Ijssel
 • Email
  contact@zevenzegels.nl
 • Social
 • Genres
 • Categorie
 • Status
  Independent

Biografie

De artiest produceert al zijn muziek zelf. Daarnaast mengt hij veel Franstalige - met Nederlandstalige lyrics en creëert hij een muzikale zomerse vibe. DJ_Lau bracht inmiddels al diverse singles en videoclips uit, waaronder “Comment allez vous” (24 november 2023), “Terug naar jou” (19 juli 2023) en “Seulement pour toi” (14 februari 2024). 

De artiest werkt regelmatig samen met producer Toblex en is blij met de ondersteuning die hij krijgt van andere namen uit de hiphopscene, zoals Maneaux, Walter en Cjay. Daarnaast staan er op korte termijn een aantal Ft’s met andere artiesten, waaronder Toblex en Manuel, op de planning.

De artiest gaf onlangs een interview aan EO Beam: https://beam.eo.nl/artikel/laurens-maakt-zijn-eerste-christelijke-track-na-de-eo-jongerendag. Ook trad hij inmiddels op in de Melkweg in Amsterdam tijdens een vluchtelingen evenement. Op TikTok genereert de artiest inmiddels zo`n 100.000 weergaven per maand en tikt hij bijna 10.000 volgers aan. 

DJ_Lau wil in de toekomst zoveel mogelijk muziek blijven maken en optreden. Maar belangrijker: De artiest wil zijn luisteraars inspireren en adviezen geven d.m.v. zijn levensverhaal.  

Instagram/YouTube/TikTok/Spotify: Dj_Lau_en_St

Laatste releases

Carousel Post: No posts found

DJ_Lau

Nieuwste video

In deze track rapt DJ_Lau over zijn verhaal en zijn getuigenis.

Andere

projecten