Lionel Mayland

Jezus is de Weg
Single Image

Over Lionel Mayland

Lionel Mayland heeft een duidelijk doel: Muziek maken voor God en zijn luisteraars hoop geven met zijn lyrics. Lionel Mayland staat garant voor motiverende lyrics en chille flows op trap beats.

Bio.

Lionel Mayland

 • Stad
  Rotterdam
 • Email
  contact@zevenzegels.nl
 • Social
 • Genres
 • Categorie
 • Status
  Independent

Biografie

Lionel Mayland wordt op 26 juli 2000 geboren in Rotterdam. In 2020 ervaart hij dat hij in een strijd leeft met wereldse muziek. Hij weet en voelt dat deze muziek geen goede invloed op hem en op zijn gedachtewereld heeft en dat de inhoud niet overeenkomt met God`s kijk op het leven, maar houdt zoveel van de beats en melodieën dat hij er wel regelmatig naar blijft luisteren. Wanneer hij de christelijke rapscene in Amerika ontdekt komt hier echter verandering in. Het nummer "Run to You" van ASAP Preach maakt als eerste track enorme impact op de artiest. In een periode van mentale ups en downs ervaart hij dat God door middel van dit nummer tot hem spreekt en weet hij eindelijk wat hij wil gaan doen: Muziek maken voor God en zijn luisteraars hoop geven met zijn lyrics. Begin 2021 start hij dan ook met rappen. 

De rapper legt de lat hoog voor zichzelf en is gemotiveerd om zich te blijven ontwikkelen in zijn rol en sound.  Lionel Mayland staat garant voor motiverende lyrics en chille flows op trap beats. 

Op 30 juli 2021 brengt hij de single "Purpose" uit, waarna op 10 maart 2023 de single "Ik heb wat je nodig hebt" volgt. Daarnaast is de rapper te horen op de track "Je bent niet alleen", met Jack Bunga. 

De rapper is gemotiveerd om een steentje bij te dragen aan het op de kaart zetten van de christelijke urban scene in Nederland. Samenwerkingen met artiesten uit Amerika en een eigen show in de Kuip horen bij de ambities van de rapper. Lionel Mayland wil zijn luisteraars inspireren door te laten horen en zien hoe God hem gebruikt: "De weg naar het verwezenlijken van je dromen is niet altijd makkelijk, maar juist tijdens de zware momenten op die weg is er hoop & kracht uit het geloof in God te halen".  

Laatste releases

Carousel Post: No posts found

Lionel Mayland

Nieuwste video

Lionel Mayland brengt een simpele maar relevante boodschap: Jezus is wat je nodig hebt!

Andere

projecten