D.O.C.

Disciples of Christ
Single Image

Over D.O.C.

D.O.C. (Disciples Of Christ) is een in 2019 opgerichte Gospel-rapgroep uit Enschede. De mannen zijn "on fire for Jesus" en zetten dit vuur in om in samenwerking met diverse andere artiesten muziek voor Hem te maken.

Bio.

D.O.C.

Biografie

D.O.C.-leden Mau, Sebastian en Sven zijn de formatie begonnen met de intentie om mensen te bereiken met het evangelie en om hun passie voor muziek te uiten. Ze houden van een feestje, maar bovenal van het verspreiden van Jezus' liefde door middel van hiphop. Inmiddels trad de formatie o.a. op de Gospeltruck van Jesus Saves en in diverse kerken op.

D.O.C.-lid “IamGipsy” bracht in 2021 de single “Blessings” met de Amerikaanse rapper “ASAP Preach” uit. Naast vele andere releases zijn “MAU X SVEN - Vuur” en “Smiley X IamGipsy X MAU - JEZUS” noemenswaardige singles. Eén van de nabije toekomstdoelen is het geven van een optreden op het festival Opwekking.

De rappers hebben uiteenlopende verhalen en achtergronden. Dit maakt en houdt het voor zowel de rappers, als voor hun luisteraars interessant en resulteert er in dat een ieder geactiveerd en toegerust kan worden en als een eenheid kan functioneren in het lichaam van Christus. Mau: “Laten we vooral doorgaan met dit leven en met het uitdelen van de zegeningen die we gekregen hebben. Laat je leven leiden door Koning Jezus!"

YouTube: @Kingdomofglory en @iamgipsy7622
Instagram: @m.a.u.rave en @iamgipsyofficial

D.O.C.

Nieuwste video

In deze video van Mau en Sven hoor je hoe de rappers Christ representen op een dikke beat

Indrukwekkende

Interviews