Wat is Zeven Zegels Music?
Zeven Zegels Music is een christelijke platenmaatschappij die zich sterk maakt om positieve muziek van Nederlandse bodem uit te geven en te promoten. Wij richten ons vooral op Rap | R&B | Reggae | Hip-Hop | en andere stijlen binnen de Urban Genre. Op onze website kunt u christelijke muziek luisteren, downloaden (vier keer per jaar zelfs gratis!) en CD’s kopen.

De christelijke artiesten van Zeven Zegels Music zijn muzikanten die erin geloven de luisteraar te zegenen met muziek die niet alleen goed klinkt, maar ook goed is voor het hart, om op deze wijze positieve boodschappen van liefde over te brengen.

Missie
Zeven Zegels Music opereert vanuit een christelijk referentiekader. Onze missie is helder: de zuivere geur van het Evangelie van Christus verspreiden zoals beschreven in de vier Evangeliën van de Bijbel.

Omdat het geloof centraal staat bij Zeven Zegels, komt de Goede Boodschap in de teksten van de artiesten naar voren. Maar ook tijdens de optredens willen we onze identiteit laten zien. We combineren in feite twee passies: Jezus en muziek (Jezus – muziek: in die volgorde).

Support/Meehelpen
Zeven Zegels Music is opgebouwd door mensen die het geloof als gemeenschappelijke basis hebben. Wij geloven dat vele handen licht werk maken. Zo kunnen wij samen God eren en prijzen.

DSC_3579_stitchA

Wilt u ons helpen om verder te groeien? U kunt ons steunen door voor ons te bidden, onze producten te kopen of onze artiesten te boeken voor een evenement.
Ook kunt u ons helpen met uw eigen gaven en talenten. Wij zijn opzoek naar: Fotografen, designers en ontwerpers, videografen, studio-mogelijkheden, apparatuur etc.

Leerbedrijf
Zeven Zegels Music is een jonge onderneming die zich constant blijft ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze artiesten het beste in zichzelf naar boven te halen. Deze drive komt tot uiting in onze certificatie als leerbedrijf. We zijn gecertificeerd om stagiairs aan te nemen vanuit het ECABO, GOC en Calibris.

Zeven Zegels Music zet zich op deze manier in om onderwijs te geven in het kader van Cultureel Maatschappelijk Ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij hebben de ambitie om talenten verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Informeer naar eventuele stageplaatsen!