Christelijke muziek downloaden

Christelijke muziek downloaden

Bij Zeven Zegels Music kan je terecht om eerlijk en legaal christelijke muziek online te beluisteren en te downloaden. En vier keer per jaar kan dit zelfs gratis!
Populair tijdsbedrijf
Muziek downloaden is ook bij christenen een populair tijdsbedrijf en helaas gebeurt dit ook wel eens illegaal. Op zich heel begrijpelijk want de verleiding kan groot zijn en vaak is het ook wel erg eenvoudig om zonder problemen christelijke muziek te downloaden. Daarbij speelt dat het onderscheid tussen legaal en illegaal downloaden soms niet duidelijk is, waardoor men ondanks alle goede bedoelingen toch de fout ingaat.
Legaal downloaden
Om er zeker van te zijn dat je legaal christelijke muziek kan downloaden biedt Zeven Zegels Music hiervoor diverse mogelijkheden. Verschillende artiesten brengen hun gospelmuziek namelijk uit via onze uitgeverij en wij distribueren de muziek via allerlei kanalen zoals iTunes, Spotify, Deezer, Google Play, Apple Music, Amazon Mp3 en nog vele anderen. De muziek kan je gratis online beluisteren of tegen betaling downloaden.
Christelijke muziek direct op jouw smartphone, tablet of pc.
Om een grotere doelgroep kennis te laten maken met onze muziek brengen we vier keer per jaar de Holy Hip Hop Mixtapes uit. Deze kan je GRATIS downloaden waarmee je voorzien wordt van de beste urban muziek van Nederlandse bodem! Ook bieden we regelmatig exclusives aan om te downloaden. Dit zijn bijvoorbeeld live opnames van concerten, of een take uit een studiosessie die vrij te downloaden is.
Online beluisteren, downloaden en CD’s bestellen
Wil je onze muziek niet alleen online beluisteren en downloaden maar ook tastbaar in huis hebben? Het is ook mogelijk om via de website CD’s te bestellen in de vorm van Jewelcases, Case-wallets of Digiboxes. De CD’s zijn voorzien van bijpassende designs en maken de muziek meer dan iets voor het gehoor. Dan is het een sieraad voor in de muziekcollectie van elke muziekliefhebber! Tot slot kan je bij een aantal winkels in Nederland en België onze CD’s kopen. Klik hier voor een lijst met winkels