Cursus

In het kort:
Deze cursus leert je hoe je van een gewone PC een krachtige muziekstudio maakt en je eigen sound produceert. Ook leer je tricks en tips om je als artiest te profileren en neer te zetten in de scene.

  • Lesgeld thuisstudie 7 x € 56,00 (+ €25,00 inschrijfkosten)
  • Het lesmateriaal is inclusief Cubase OF Ableton Educational Software.
  • Studieduur: 7 maanden
  • Afronding: Studieverklaring
  • Benodigde vooropleiding: Geen
  • Tijdelijk: Gratis CD bij inschrijving!

Voor wie?Afbeeldingsresultaat voor music producer
Ben jij een muzikant die al een aantal jaren bezig is in de slaapkamer en je bent klaar om een volgende stap te zetten? Leer tijdens deze cursus om je eigen muziek te produceren met je PC en om de eerste paar professionele stappen te zetten richting een serieuze carrière. De cursus is ook een aanrader wanneer je geïnteresseerd bent in muziek en geluidsstudiotechniek en hier meer mee wilt doen. Misschien droom je zelfs wel van een carrière in de muziekproductie? Ook dan is deze praktische cursus echt iets voor jou!

Wat?
Na afloop van deze cursus weet je hoe je van een gewone PC een muziekstudio kunt maken en daarmee je eigen muziek, of die van een ander kunt produceren. Je maakt kennis met alle elementen om een goede muziekproductie in elkaar te zetten en opnames te maken. 

Het lesmateriaal is inclusief Cubase óf Ableton Educational Software.

Einddoel
Na het afronden van deze cursus kun je van je eigen PC een krachtige muziekstudio maken. Je kunt muziek opnemen en eventuele problemen oplossen, je weet hoe je studioapparatuur en software kunt inzetten en weet hoe je muziek ondersteunt met (virtuele) instrumenten en effecten. Ook ken je de basisprincipes van de muziek- en geluidstheorie en kun je zelf een song arrangeren en een productie samenstellen.

Vragen over de lesinhoud of inschrijven?
Benieuwd naar de lesinhoud? Stuur dan een mail via de contactformulier en vraag naar de lesinhoud.
Inschrijven is heel eenvoudig. Schrijf je in via de inschrijfbutton en je start binnenkort!

Fout: Contact formulier niet gevonden.