BOOT(H)CAMP!

7 dagen, 1 productieruimte, 1 studioruimte, 1 jacuzzi of 1 zwembad, 1 Sauna, 1 videograaf, veel muziek en chillsessies!

De schrijverskamp is bedoeld voor rappers, producers, zangers. Solisten die het leuk vinden om een (luxe) vakantie te combineren met een muzikale reis naar België, Duitsland of Luxemburg.

Datum:  24 t/m 30 Juni 2019

Kosten: €275,00 p.p. 

Leeftijd: 18+

Inbegrepen:

– Verblijf in luxe villa
– Internetverbinding

– Eten en drinken (alcohol op eigen gelegenheid)
– Basis studioapparatuur (voel je vrij om je eigen setup ook mee te nemen)
– Standaardprogramma inclusief 1 webseminar (thema op verzoek)

Wat is de bedoeling?

– In een open setting wordt je gestimuleerd om te werken aan je eigen muziek terwijl je geïnspireerd wordt door mede muzikanten om je heen
– Er wordt 1 slaapkamer omgebouwd tot opname-studio.

– Er wordt in 1 van de woonkamers een productie-studio opgezet.
– Elke dag beginnen om 10:30 met 1 uur van fellowship, in een roulatie-vorm krijgt iedereen een beurt om te delen in bemoediging of schriftlezing.
– Elke dag wordt er samen avond gegeten. Ontbijt en lunch in eigen tijd.
– Eigen werkruimtes mogen, maar zonder geluidsboxen.

Tips: 

– Maak een plan van aanpak en lever deze maximaal één week vooraf aan de week in voor maximaal resultaat tijdens de week. Wij geven hier dan feedback op zodat je het maximale uit je week kan halen.
– Wissel chillen voldoende af met productie.
– VOL = VOL. Dus schrijf je snel in!

Schrijf je nu in!

    Aanbetaling Ik schrijf me in voor de 7Z Boot(h)camp door een aanbetaling te doen van €100,00 op rekeningnummer NL67 SNSB 0705 5433 90. Voorwaarden: - Ik verklaar dat ik 18 jaar of ouder ben. - Ik verklaar dat ik een eigen reisverzekering heb, of zelf voor alle risico's verantwoordelijk ben. - Na aanbetaling is je inschrijving definitief. Alléén jezelf aanmelden zonder de aanbetaling te doen niet. - 2 Maanden vooraf aan de schrijverskamp krijg je het verzoek om het resterende bedrag van €175,00 te voldoen. Doe je dit níet uiterlijk 4 weken vóóraf aan de boot(h)camp, wordt jouw inschrijving afgemeld. Je aanbetaling krijg je níet terug. - VOL = VOL. Maximaal 10 mensen kunnen mee met de Boot(h)camp.